СИГУРНОСТ И ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ.

Защитата на потребителите на сайта е особено важна за нас. При посещение или пазаруване от сайта се изискват лични данни.
Уверяваме ви, че при никакви обстоятелства изискваните лични данни не се продават или предоставят на трети лица.

Изискваните лични данни се събират на доброволен принцип и са предназначени само и единствено за целите на собственика на сайта.
Изискването на лични данни е сведено до неизбежния минимум и служи единствено за идентифициране на купувача и за правилното протичане на процеса на реализация на поръчките.
Тези данни са необходимата информация за доставка: име, фамилия, адрес, телефон и имeйл (необходими за потвърждаване на направената поръчка и адресните данни на клиента).
Личните данни, подавани от клиентите при поръчване, се използват еднократно за нуждите на процеса на реализация на поръчка и доставка. Те не се предоставят на други лица или външни организации.
Клиентът по всяко време има право да се откаже от направената поръчка съгласно разпоредбите и правилата, публикувани на страницата.
В случай на отказ, личните данни, подадени при поръчването, се изтриват и повече не се използват по никакъв начин от собственика на сайта.
Всеки клиент притежава всички права, произтичащи от Закона за защита на личните данни.

СЪТРУДНИЧЕСТВО С GOOGLE.

Сайтът използва Google Analytics, което представлява услуга за анализ на посещаемостта на уебстраница, предоставяна от Google, Inc. (‘Google’).
Google Analytics използва „бисквитки“ – текстови файлове, които се поставят на твоя компютър, с цел да помогнат на уебсайта да анализира как потребителите използват сайта.
Google може да предоставя тази информация на трети лица, само ако това се изиска въз основа на разпоредбите на закона

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ.

Защитата на потребителите на сайта е особено важна за нас. По-долу има информация за личните данни, които се събират, когато се посещава сайта или се правят покупки чрез него.
Уверяваме ви, че не продаваме данните, нито ги предоставяме на трети лица.

БИСКВИТКИ.

За целите на сайта се използват бисквитки за съхраняване на информацията за личните данни, използвани само при реализация на поръчката.
Тези файлове съхраняват личните ви настройки и предложенията за автоматично попълване на формуляра за поръчка.

КОНТАКТ ВЪВ ВРЪЗКА С ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ.

С удоволствие ще отговорим на възникналите въпроси, които не са засегнати по-горе.
Моля, изпращайте въпросите си посредством контактната форма в раздел „Контакти”, намиращ се на страницата.
Посетителите на сайта се съгласяват да приемат и да спазват описаните по-горе условия за ползване на страницата.